Onze brievenbus in de media!

Op 4 november 2022

Super tof Radio2 in limburg & Het Belang van Limburg om ons initiatief mee op te nemen in jullie mediakanalen, bedankt om de warme oproep door te geven!

Graag vul ik nog even aan bij wie jullie terecht kunnen als iemand onze brievenbus(sen) een geschikte plek kan geven; wyrem.herman [at] n-va.be !
Verder horen we in het leuke verslag het woordje duurzaamheid vallen als argument, helaas werd dit niet aangehaald in de brief die we ontvingen van de burgemeester.
Aangezien de burgemeester dit nu als punt van weigering aanhaalt, verduidelijken we hierbij dat duurzaamheid veel breder gaat dan ecologische duurzaamheid, we verwijzen graag naar https://www.sdgs.be/nl/sdgs, hieruit blijkt dat onze brievenbus volledig onder deze voorwaarden valt.
Deze brievenbus is lokaal aangekocht en aangekleed door een gekende lokale creatieve persoon. Bovendien hangt deze brievenbus bij heel wat mensen al jarenlang aan hun gevel. En zeg nu zelf, wat is er nog duurzamer dan een maatschappij willen creëren waarin iedereen voor elkaar zorgt en dit met het nodige respect voor mens en maatschappij? Radio2 in limburg en Het Belang van Limburg we zijn steeds bereid om ons initiatief verder toe te lichten !

Link naar de artikels: 

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20221102_96425123

https://radio2.be/programmagids/start-je-dag-in-limburg Herbeluister 6u-8u.


 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is