Herverkiezing Koen Roeffaers in de partijraad

Op 24 oktober 2017, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws, In de pers
Koen Roeffaers

N-VA Zonhoven blijft vertegenwoordigd op nationaal niveau

 

Driejaarlijks organiseert N-VA bestuursverkiezingen. De lokale afdelingen krijgen dan de mogelijkheid een vertegenwoordiger af te vaardigen naar het arrondissementeel bestuur (AB).
In Limburg bestaat het AB uit vertegenwoordigers uit 42 lokale afdelingen, nationale mandatarissen en een afvaardiging uit de provincieraad.

Arrondissementele bestuursleden kunnen vervolgens kandideren voor een stem in de nationale partijraad en de functies van voorzitter, ondervoorzitter, secretaris van het AB.

Gisteravond konden de Limburgse N-VA-leden hiervoor hun stem uitbrengen. Naar goede gewoonte was de opkomst groot en gaven enkele honderden leden present voor de bestuursverkiezingen in CC Casino in Houthalen-Helchteren.
Daarbij werd het vertrouwen bevestigd in aftredend voorzitter Bart Schepens, bijgestaan door Frieda Gijbels (ondervoorzitter) en Jan Vochten (secretaris).

Koen Roeffaers is sedert 2011 AB afgevaardigde voor N-VA Zonhoven. We zijn dan ook verheugd, dat hij als aftredend partijraadslid met een sterke score werd herkozen door de Limburgse N-VA-leden. Op die manier kan hij zich verder engageren voor onze partij en de stem van Zonhoven uitdragen op nationaal niveau.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is