Nieuwjaarswandeling 19 januari 2014

Op 20 januari 2014, over deze onderwerpen: Fotoalbums

Samen met ruim 100 sympathisanten stapte N-VA Zonhoven 2014 in met een Nieuwjaarswandeling. De weergoden zijn vast N-VA gezind, want we kregen prachtig lenteweer in plaats van de voorspelde regen.

De tocht vertrok aan GC Tentakel richting natuurgebied De Teut. Wandelen en bijpraten in dit unieke natuurschoon is puur genieten. Uiteraard was op het parcours een rustplaats voorzien. Naar jaarlijkse gewoonte werden de sportievelingen daar getrakteerd op een verkwikkende borrel, warme chocolademelk en fris.

Na de gesmaakte pitstop kon worden gekozen tussen twee trajecten om de wandeling verder te zetten. Op verzoek van vele wandelaars vorig jaar werd een langere wandeling uitgestippeld. Voor de minder enthousiaste wandelbenen was ook een verkort traject voorzien.

Deze geweldige dag kende niettemin een dompertje. Te midden van de natuurpracht doorkruiste het wandelpad een afvalberg uitgestrekt vanaf een aangrenzend perceel. Dergelijk totaal gebrek aan respect voor ons leefmilieu is hemeltergend!
Uit deze verontwaardiging borrelde meteen het engagement van N-VA Zonhoven op. Wij zullen deze schandalige situatie aan de kaak stellen en zullen niet aflaten tot er een oplossing is! We houden u hierover op de hoogte.

Terug ‘thuis’ in GC Tentakel wachtte de wandelaars heerlijke tomatensoep met balletjes, taart en uiteraard de nodige dranken. De stemming was opperbest en er werd gezellig nagepraat. Verschillende aanwezigen maakten van de gelegenheid gebruik om ook een bezoekje te brengen aan de expositieruimte van GC Tentakel. Diana Wynants -laureaat van de tweejaarlijkse Prijs Jos Elen- houdt daar t.e.m. 16/02 een keramiektentoonstelling. Warm aan te bevelen!

We danken alle sympathisanten om er samen met ons een schitterende dag van te maken.  
Hopelijk mogen we jullie spoedig opnieuw begroeten op een volgende activiteit!

 

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is