Vandaag maken we onze volgende topper bekend voor onze kandidaten lijst, Alain Wyns-Hulsmans!

Op 18 juli 2024

Vandaag maken we onze volgende topper bekend voor onze kandidaten lijst, Alain Wyns-Hulsmans!

Alain: "Als 56-jarige ben ik niet op de terugreis maar sta ik net in het begin van het leven. Ik wil genieten van de kleine dingen die zo belangrijk zijn voor ons allen in het leven. 

Voor ieder van ons zal dit iets anders betekenen maar wat wij allen willen is een Zorgeloos leven in dit wondermooie Zonhoven."


De vraag met stip: “Waarom ben je in de politiek gegaan en bij N-VA?”.


"Ik hou niet zo van het woord ‘politiek’. Het geeft bij de burgers dikwijls een rare nasmaak in de mond. Ik zeg liever dat ik zin heb om mijn steentje bij te dragen aan de samenleving en om zo zaken te kunnen betekenen en te realiseren voor de burgers in onze gemeente. Dit zowel voor jongeren als ouderen maar ook voor de eenzaamheid die er bestaat onder de mensen. 
N-VA omwille van mijn overtuiging en het geloof in de standpunten van de partij.  Met het hele team kunnen wij zorgen voor de nodige en ook oprechte verandering binnen onze gemeente. "

Wat wil je dan betekenen voor deze burgers?


Mijn doel en missie zijn als volgt. Ik zou er graag voor zorgen dat de jeugd veilig kan opgroeien, dat de ouderen van hun dagen zorgeloos kunnen genieten en dat eenzaamheid een gezicht en een warmer gevoel kunnen krijgen. 
Allesomvattend wil ik graag dat iedereen zich Thuis kan voelen in een veilig Zorgeloos Zonhoven. 

Ik vertrouw op jou, doe jij dit ook met een stem op mij? Zo zorgen jij en ik samen met N-VA voor verandering in onze gemeente Zonhoven.

 

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is